El departament municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat un taller per a aprendre a viure sense plàstic. Aquesta iniciativa tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de juny. El taller va dirigit a veïnes i veïns de a partir de 12 anys.

La crisi del plàstic està arribant a les nostres oïdes, encara que actualment no sabem com gestionar-la. Solament un 9% del plàstic es recicla, i la quantitat restant s’enterra, s’aboca en el mar o s’envia a països del tercer món.

En aquest taller aprendrem sobre els efectes nocius del plàstic sobre la salut i les conseqüències de la seua presència en el medi ambient. Identificarem els seus diferents tipus, aprendrem a buscar alternatives a aquest material i moltes mes coses.

Aquest taller es desenvoluparà a l’Edifici la penya a les 18.00 hores.

Les inscripcions es deuran formalitzar a aquesta direcció de correu electrònic: juventud@betera.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia