El grup de teatre Pepeta Ricart de Bétera es prepara per a pujar de nou als escenaris. En aquesta ocasió, ho farà els pròxims divendres i dissabte (31 de maig i 1 de juny). Les representacions tindran lloc a partir les 22.30 hores, les dues sessions, a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera.

Es tracta de dues noves obres que porten temps preparant:

  • “Un taüt per a dos”.

El candidat i la candidata a la presidència de dos partits rivals es troben en la funerària el dia de les eleccions, disputant-se a un temps la presidència d’un taüt per al seu cònjuge mort.

  • “De rebot”.

Un jove molt enamorat li prega a son pare que li demane a la mare de la novia la mà per casar-se amb ella. Dona la coincidència que tant u com altre els pares són viudos els dos. Esta situació propinarà una sèrie d’enredes i confusions molt còmiques per uns i molt series per a altres.

L’entrada a aquestes actuacions és gratuïta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia