Bétera acollirà un curs de Primers Auxilis en nadons el pròxim 12 de juny. Aquesta formació està organitzada per la Regidoria de la Dona i Igualtat. La finalitat d’aquesta iniciativa és brindar coneixements sobre com actuar si li puja la febra o tenen un accident domèstic els més menuts de la cas. Des de la seua joguina fins als mobles i objectes de la casa, així com qualsevol element de la llar pot esdevenir un risc per a ells. Saber com prevenir moltes d’aquestes situacions ajuden a sentir-se més tranquil i segur.

Durant el curs hi haurà simulacions i entrenament en la modalitat presencial, tot explicat d’una manera molt senzilla. També hi haurà una seqüència d’actuació, així com s’oferiran nocions sobre el Suport Vital Bàsic: Algoritme Universal (adequació per a bebés i xiquets/xiquetes), la posició Lateral de Seguretat i l’exploració secundària.

Aquest curs gratuït es portarà a terme de 12.00 a 14.00 hores i estarà impartit per els/les pediatres de l’Ambulatori de Salut de Bétera. L’aforament és limitat. Per tant, qui desitge participar deurà acudir a les instal·lacions de Casa Nebot (C/Estació, 5) i omplir la seua sol·licitud o bé cridar al telèfon 961698714 o enviar un correu electrònic per a més informació a psicologa@bétera.es. Les classes s’impartiran en l’aula de l’esmentat edifici de Casa Nebot.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia