Bétera se sumarà el pròxim 12 de juny a la campanya “Recicla els teus aparells”. Es tracta d’una iniciativa que té com a finalitat conscienciar a la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics.

Impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector: Recyclia (Ecofimática, Ecoasimelec i Tragamóvil), ERP España, Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees, l’acció es desenvoluparà al municipi de 10 .00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

Com en les passades edicions, un equip d’informadors ambientals, identificats amb la imatge de la campanya, recorrerà els principals carrers de la població en bicicletes amb remolc. L’objectiu és informar i recollir tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20 cm en desús que els veïns tinguen en les seues llars.

Amb la finalitat de motivar la participació, s’entregaran premis a tots els veïns que depositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes, com un Iphone X, una TV led o carregadors portàtils, entre moltes altres coses. Aixi mateix, se sortejarà un Ipad a través de la pàgina de Facebook @reciclatusaparatos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia