La Mancomunitat Camp de Túria va acollir fa uns dies la presentació de Focus Pime i Emprenedoria Camp de Túria, Camp de Morvedre, Els Serrans i Rincón d’Ademús. Aquest esdeveniment empresarial se celebrarà el pròxim dimecres 5 de juny en el Centre Multiusos de Llíria.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Aquesta, serà una trobada empresarial gratuïta per a pimes, emprenedors, autònoms i professionals de les quatre comarques implicades en l’esdeveniment.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Mª Dolores Celda, ha valorat molt positivament la celebració de Focus Pime i Emprenedoria a Camp de Túria per a dotar a les pimes i emprenedors de les quatre comarques d’eines que contribuïsquen a posar solució als problemes de desocupació i de despoblament dels municipis. Entre elles, ha destacat les noves tecnologies, que s’abordaran en la trobada a través de casos d’èxit empresarials que comercialitzen amb èxit la riquesa i els productes locals fent ús de senzills entorns digitals.

Per part seua, el director de CEEI València, Jesús Casanova ha explicat que el de Llíria és el primer dels quatre Focus territorials i sectorials que hi ha previstos en 2019. En la seua intervenció, ha donat a conéixer el programa de l’esdeveniment, centrat fonamentalment en propostes realitzades per les quatre comarques implicades, a partir de les seues necessitats.

Focus Pime i Emprenedoria Camp de Túria, Camp de Morvedre, Els Serrans i Rincón d’Ademús es desenvoluparà de 9.00 a 14.00 hores. Aquest focus comptarà amb diferents sessions i ponents destacats, moderats per la periodista Gemma Mateos.

L’esdeveniment començarà amb una ponència de Carlos Mínguez, director de relacions externes de GFK sobre els canvis en els hàbits de consum i les diferències que existeixen entre els consumidors segons la generació a la qual pertanguen.

A continuació, tindrà lloc la taula redona Innovació i èxit empresarial. En ella intervindran Reyes Vila Arnandis, Federico Félix, Sergio Bautista i Ricardo Llop per a abordar aspectes com l’apoderament femení empresarial, el relleu generacional i les oportunitats que brinden les noves tecnologies a les empreses locals.

José Enrique García Llop, director de creativitat i innovació d’Equip Humà serà l’encarregat de tancar la jornada amb el plenari Creactivate: desenvolupant el talent creatiu, un taller experiencial i pràctic sobre la creativitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia