La Diputació de València ha tornat a convocar els Premis GO! a la investigació i a la societat civil. Aquesta segona edició compta amb la finalitat de reconéixer la labor de persones físiques i jurídiques en els camps de la investigació, la divulgació, el desenvolupament d’aplicacions i la promoció de la cultura de Govern Obert. La convocatòria està oberta fins al 25 de juny de 2019. Les bases completes d’aquests premis es poden consultar en el següent enllaç: Bases completes del premis Go! de la Diputació de València.

L’Estratègia per a enfortir la cultura de transparència i obertura de la Diputació de València fou aprovada en el Ple de 27 d’abril de 2016. El compromís fonamental de l’Estratègia GO! #DiputacióValència és el de treballar en el marc d’un verdader projecte d’innovació social i democràtica. Aquest projecte té com a fi primer i últim l’apoderament de la ciutadania perquè abaste el poder real de conéixer, controlar i influir permanentment en les qüestions públiques que li afecten i interessen.

Una de les Àrees de desplegament de l’Estratègia GO! #DiputacióValència és la “Cultura de Govern Obert” amb els objectius d’enfortir la cultura de transparència i obertura cap als ajuntaments i la societat en la Diputació de València e en Govern Obert. Per a això es preveuen els projectes «PR-68 Premis GO! A la investigació» i «PR-69 Premis GO! A la societat civil».

D’aquesta manera, es convoquen premis en les categories següents:

1. Premis GO! a la investigació. Articles d’investigació.

L’objecte del premi és premiar l’activitat científica i d’investigació, individual o col·lectiva, que aprofundisca en les matèries de Govern Obert i en la seua incidència en la realitat social, econòmica, jurídica, institucional o tecnològica.

2. Premis GO! societat civil:

a. Accions de difusió, estudi o promoció del Govern Obert per organitzacions, associacions i col·lectius socials. L’objecte d’este Premi és reconéixer la labor de divulgació o promoció del Govern obert per organitzacions, associacions i col·lectius socials.

b. Premis GO! Aplicacions Socials. L’objecte d’este premi és promoure i reconéixer el desenrotllament d’aplicacions en l’àmbit de la tecnologia social que contribuïsquen al suport del Govern Obert, la Transparència i la Rendició De Comptes.

c. Difusió del Govern Obert per mitjans de comunicació. L’objecte d’este Premi és reconéixer la labor dels professionals dels Mitjans de comunicació en qualsevol de les seues modalitats premsa escrita o digital, ràdio o televisió que contribuïsquen a la difusió del Govern Obert, en les seues dimensions de Transparència, participació o Rendició De Comptes.

d. Difusió del Govern Obert en Mitjans Socials. L’objecte d’este Premi és reconéixer la labor de divulgació o promoció del Govern obert en mitjans socials. Podran optar al premi els que aporten experiències, campanyes o publicacions en blogs, Twitter, Facebook, Linkedin, Telegram o equivalents.

La Cuantia dels Premis GO! és la següent:

1. Premis GO! a la investigació. Articles d’investigació. S’atorgaran els premis següents:

1.a-Modalidad Transparència. Primer premi de 1000 Euros. Accèssit de 500 Euros.

1.b Modalitat Participació. Primer premi de 1000 Euros. Accèssit de 500 Euros.

1.c Modalitat rendició De Comptes. Primer premi de 1000 Euros. Accèssit de 500 Euros.

1.d Creació de Cultura de Govern Obert. Primer premi de 1000 Euros. Accèssit de 500 Euros.

2. Premis GO! societat civil:

a. Accions de difusió, estudi o promoció del Govern Obert per organitzacions, associacions i col·lectius socials. La iniciativa premiada rebrà un premi de 3.000.-€.

b. Premis GO! Aplicacions Socials. L’aplicació premiada rebrà un premi de 3.000.-€

c. Difusió del Govern Obert per mitjans de comunicació. El premi i, si és el cas, accèssit, consistiran en una distinció honorífica, certificat acreditatiu i en el reconeixement públic.

d. Difusió del Govern Obert en Mitjans Socials. El premi i, si és el cas, accèssit, consistiran en una distinció honorífica, certificat acreditatiu i en el reconeixement públic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia