L’agenda cultural de l’Ajuntament de Bétera, fins al mes d’agost, està publicada des de fa uns mesos. Aquesta pot adquirir-se en paper a les diferents instal·lacions dels edificis públics de la localitat.

En el mes de juny, el qual està a punt de començar, podem trobar de nou una amplia i variada oferta d’oci i cultura, on hi ha activitats i actes per a tots els públics i edats.

Entre els actes a destacar cal mencionar el II Festival de Jazz de Bétera dins la programació d’aquest pròxim mes de juny. Un altre dels esdeveniments més esperats per a aquesta temporada és el cinema d’estiu, el qual també té cabuda en aquesta programació.

A continuació, adjuntem la programació completa d’aquest mes. Al llarg d’aquestes setmanes anirem oferint-vos més detalls de manera desglossada:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia