Arriba el mes de juny i, amb ell, la 9ª Ruta de la Tapa de Bétera. Es tracta d’una cita que ja s’ha convertit en ineludible per al municipi quan arriben aquestes dates.
Aquest esdeveniment tindrà lloc els dijous, 6, 13, 20 i 27 de juny, des de les 19.30 hores fins a esgotar existències. 3’50 euros la tapa + consumició i 2’50 euros la tapa extra.

A més a més, com cada any, hi haurà un sorteig de tres premis consistents en tres sopars cadascú per a dues persones, als establiments que hagen obtingut el primer, segon i terer premi d’aquesta edició al jurat popular.

També hi haurà un PREMI ESPECIAL ACB, a la millor tapa per a l’hosteleria associada.

Més d’un 90% dels establiments participants són associats a l’ACB.
Aquests hostalers associats són: El Corral Bétera, Bar Flamingo, Nou Tropical, Josynes, El Encuentro, BAR “EL Chato”, Tapería El Sol, Ágora 23  i El Cantó de Co. Tots els detalls al complet es troben a la imatge adjuntada. Així mateix, l’associació de comerciants també ha creat al seu Facebook un “Evento” on anirà penjant aquelles novetats que els establiments tinguen per a aquesta novena edició. A Aquest “evento” es pot accedir a través del següent enllaç: detalls 9ª Ruta de la Tapa de Bétera.

Aquesta ruta està organitzada per l’Ajuntament de Bétera i l’ACB, comptant amb la col·laboració de l’AFIC, Generalitat Valenciana i Caixa Popular.

Anirem oferit-vos més detalls, aquests pròxim dies.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia