Després d’un període de reflexió més que necessari després d’aquests dos mesos d’estrés polític, ha arribat el moment de fer una valoració sobre els resultats electorals de les eleccions municipals del passat 26-M. Més encara quan forme part del partit més criticat i alhora –sorprenentment- més “ningunejat” de tots els que es van presentar a Bétera aquest diumenge.

Abans de començar, voldria agrair per aquest mitjà a les quasi 1000 persones que han confiat en nosaltres perquè defensem els seus interessos, fer de Bétera un lloc millor i defensar a Espanya des de la nostra localitat.

No ha sigut un camí fàcil: no hem disposat del temps material del qual uns altres sí que han disposat per a planificar prou la campanya, ni hem rebut subvencions públiques que sufragaren la despesa de tots i cadascun dels actes que hem realitzat per a acostar-nos a vosaltres, com la majoria de forces polítiques que s’han presentat al nostre poble.

Per això, només cal fer una valoració molt positiva dels resultats: hem aconseguit 920 vots amb pràcticament 3 mesos d’existència política, amb la campanya mediàtica darrere i els penjaments passats de moda que ja no tenen cap sentit, però que molts continuen utilitzant dia rere dia per a intentar frenar alguna cosa que no es pot parar. 920 persones que han confiat en el projecte de VOX i que ens han brindat la possibilitat d’arribar al consistori amb 1 regidor, i 2063 vots en les Generals, que només són mostra de què Bétera vol que les coses canvien a Espanya. Em reitere: per a dur 3 mesos no està res malament. Superar en tan poc temps a UNIDES PODEMOS-EU és un grandíssim assoliment per a nosaltres.

No obstant això, aquells que ens coneixeu –que no sou pocs, encara que alguns pretenguen fer molt de soroll dient que no ens coneixen- bé sabeu que nosaltres no serem tan prepotents a l’hora d’apreciar aquests resultats com uns altres que creuen que han arrasat, ni tampoc creurem que tot ho tenim fet per haver tret 920 vots després d’una campanya municipal de les més renyides a Bétera. Des de la humilitat, això no ha fet més que començar, i ja treballem els nostres punts febles per a poder ser la vostra veu d’ací a 4 anys. Es poden anar preparant.

Per cert, al mal anomenat “partit de les urbanitzacions” – entre cometes, perquè només representa a Torre en Conill i Mas Camarena, no a la resta d’urbanitzacions oblidades històricament pel nostre consistori-: els convidem a les nostres taules informatives perquè puguen conéixer-nos de primera mà, tant les nostres idees, com el nostre programa, com al nostre candidat. Haurien de tindre molt clar a hores d’ara que no permetrem que es menystinga la voluntat dels nostres votants com han fet en les seues últimes declaracions, encara que ho deixarem molt clar al llarg d’aquests 4 anys, en què supervisarem molt de prop la seua gestió de l’Ajuntament si finalment arriben a governar, i molt probablement ens troben de front.

I aprofitant, a manera de reflexió per a la resta de formacions polítiques: dir-los que hem arribat a la política beterense per a millorar la qualitat de vida i acabar amb els problemes dels nostres veïns exclusivament. Lluitarem per aconseguir una Bétera millor, enfrontant-nos per a això a qui faça falta. Si voler abaixar impostos, reduir despeses ,asfaltar carreteres, dotar de millors serveis als nostres veïns, solucionar el problema de l’aigua, respectar i fer respectar els símbols nacionals i regionals, o voler defensar la nostra història de tota discriminació ideològica és ser d’ultradreta, han encertat: forme part d’un partit d’ultradreta. Però no diguen a la gent que han de témer l’arribada de *VOX a l’Ajuntament: més radical és que el divendres a la nit hi haja un cicle comarcal de concerts per Ovidi Montllor: el que “te senyera on blau no hi ha, diu ben alt que parla català i altres “lindeces“.

 

Pablo Pardo Chuliá
Responsable de Comunicació de VOX Bétera
Imprimir article
Comenta aquesta notícia