La regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera ha preparat per al pròxim 29 de Juny l’activitat carrera de colors (Color run) .

Des d’aquestl departament conviden a disfrutar d’una carrera lúdica/esportiva de 5 quilòmetres amb Pólvores Holi que circularà per carrers del centre de Bétera i finalitzarà el seu recorregut en l’albereda és una fabulosa festa de colors, amb música i moltes sorpreses. En l’esdeveniment poden participar tot tipus de públic, des dels més xicotets fins als més majors i en la qual es fomenta la diversió, el color i els hàbits de vida saludable.

Les inscripcions es deuen formalitzar en la següent direcció: inscripcions en WWW.C-I-EVENTOSDECOLOR.ES. En el correu juventud@betera.es o en  o a casa Nebot (C/ Estació, 5) de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i els dimecres també de 17.00 a 19.00 horas.

Lloc: Albereda de Bétera.

Horari: Dia 29 de Juny de 19:30h a 21:00h

Imprimir article
Comenta aquesta notícia