El nostre balanç de resultats, és complex.

D’una banda hem augmentat en vots respecte a les anteriors eleccions i tenim un regidor més, encara així no estem satisfets, ja que el vot de les urbanitzacions no l’hem pogut recuperar i s’ha anat al partit  Mas Camarena Torre en Conill.

D’altra banda, veiem la total divisió entre el poble i urbanitzacions, i això és una cosa que urgeix revertir el més prompte possible.

Açó ens ha preocupat moltíssim, abans, durant i després la campanya;  aquest ha sigut el nostre lema, la necessitat de no dividir el poble, no podem viure d’esquena els uns als altres, perquè Bétera som tots i perquè  junts som més forts,

La participació en aquestes eleccions ha sigut menor,  des de la meua impressió perquè ha sigut un mes molt intens en política i la gent pot estar una mica farta, també la copa del rei ha pogut afectar en alguna mesura.

A l’hora de pactar, és cert que el partit no ens permetria pactar amb partits nacionalistes com Compromis, i som molt conscients  que tenim un paper decisiu en aquestes eleccions. Parlarem amb tots, i vull deixar claríssim que el nostre interés és millorar Bétera, ens preocupa moltíssim aquesta divisió entre  poble e urbanitzacions, que és evident, i s’ha vist incrementada després d’aquesta última legislatura.

En les negociacions ens centrarem en les propostes que tenim en comú amb la resta de partits, solucionar el problema de l’aigua, i donar prioritat a la construcció de la carretera que uneix Bétera amb Mas Camarena entre altres punts… Anem, en resum que ens centraríem en objectius, i no en repartiments.

Eva Martínez Cano, Cs Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia