L’Associació de Comerciants de Bétera celebra des d’aquest dilluns la 1ª Setmana de la Moda, comptant amb la col·laboració de Ayuntamiento de Bétera, Unió Gremial i la Generalitat Valenciana.

Dels 3 al 9 de juny hi haurà promocions, ofertes i descomptes a les botigues de moda participants. A més a més, hi haurà premi. Per cada compra realitzada durant la setmana mencionada, el client rebrà una participació per al SORTEIG de 4 PREMIS de 50 euros, a gastar en els comerços participants associats de la campanya.

Així mateix, el dissabte 8 de maig, a les 21.00 hores, hi haurà una 2ª GRAN PASSAREL·LA DE MODA A L’ALBEREDA DE BÉTERA, dins de la 11ª Fira del comerç.

Les botigues participants en aquesta setmana són: VALCAN – Residencia, Criadero y Adiestramiento de Perros, MODES Cecilia, Albahaca Vintage, L Children’s, Ivonne Cositas Kukis, Tu Mascota XL (ropa canina), Bambi Bétera, Menuts de Bétera Dulce Bebe, Venymira Evadominguez, Pepe Marin – Estudio de Fotografía, Noelia Duran Estilistas, La Piñata i MES QUE FLORS.

Al llarg de la setmana us anirem informant amb més detalls dels DESCOMPTES de la SETMANA DE LA MODA.

De moment sabem les següents:

– Bambi Bétera, a més de participar en la 2ª gran passarel·la de moda, també oferirà a la seua botiga un 15% de DESCOMPTE en tots els articles i Outlet a 3, 6 i 9 euros.

– Albahaca Vintage oferirà tota la setmana a la seua botiga un 10% de DESCOMPTE en tots els articles excepte en els de festa i cerimònia, on el descompte serà del 15%. A més a més, per compres superiors a 20 euros, els clients i clientes entraran a participar en un SORTEIG d’un “cabàs” de platja. Aquest sorteig es celebrarà l’1 de juliol a la mateixa tenda.

– Venymira Evadominguez oferirà durant tota la setmana en el seu establiment mencionada un 15% de descompte.

– Ivonne Cositas Kukis Oferirà un 10% de descompte en el seu establiment en tot el que no estiga ja rebaixat.

– L Children’s: Durant la setmana de la moda oferirà un 15% de descompte en la nova temporada (excepte articles de continuïtat)
10% de descompte en roba de bany.
30% en pijames newborn i fins a un 70% en outlet.

– Pepe Marin. En l’estudi de fotografia Pepe Marín, realitzaran una sèrie d’ofertes exclusives amb motiu de l’organització de la Primera Setmana de la Moda a Bétera. Aquestes promocions estaran vigents per a tots aquells clients que contracten els serveis durant la Setmana de la Moda (3 al 9 de juny).

Les ofertes són:

MINISESSIÓ FOTOGRÀFICA DE MODA: 50% de descompte
*BOOK PER A MODELS: 60% de descompte
*BOOK DE MODA: 60% de descompte
*BOOK DE NU ARTÍSTIC:70% de descompte.

A continuació es detallen les característiques de l’oferta:

MINISESSIÓ FOTOGRÀFICA DE MODA: 50% DE DESCOMPTE. Preu promocional 60€ (preu habitual 120€)
Sessió de 2 hores de duració, en estudi, amb lliurament de 5 fotografies editades (en format digital + copies en paper paper
fotogràfic)

BOOK PER A MODELS: 60% DESCOMPTE. Preu promocional 120€ (preu habitual 300€). Book de fotos per a models, pensat especialment per a persones que necessiten un portfolio de fotos per a la seua promoció en el món del modelaje. Inclou ambientació en estudi, sessió preparatòria sessió fotogràfica, adreça de posa, edició fotogràfica i lliurament de 12 fotografias editades (format digital i en paper fotogràfic professional).

BOOK DE MODA: 60% DESCOMPTE. Preu promocional 160 Euros (preu habitual: 400€). Book de fotos amb orientació al món de la moda, inclòs maquillatge, perruqueria i assistència en set fotogràfic. Inclou ambientació en estudi, sessió preparatòria sessió fotogràfica, edició fotogràfica i lliurament de 12 *fotografias editades (format digital i en paper fotogràfic professional. Inclou direcció de posat per a aquelles persones que no tinguen experiència posant.

BOOK DE NU ARTÍSTIC (70% DESCOMPTE) Preu promocional: 120€ (preu habitual 400€). Sessió de fotos de caràcter artístic a realitzar en el nostre estudi de fotografia. Es tracta d’un book carregat de sensibilitat i amb l’objectiu d’obtindre imatges elegant, d’alt impacte visual i altament expressives. L’ocasió perfecta per a immortalitzar el cos en el seu estat més natural.
Inclou ambientació en estudi, sessió preparatòria sessió fotogràfica, edició fotogràfica i lliurament de 15 fotografies editades (format digital i en paper fotogràfic professional. Inclou direcció de posat per a aquelles persones que no tinguen experiència en aquest tipus de sessions.

– MODES Cecilia: Presenta la seua nova col·lecció de temporada primavera-estiu 2019. Tot val: colors, estampats, pantalons amples i estrets, vestits. Moda molt versatil, còmoda i interessant. Dedicada a totes les dones atrevides, independents i divertides perquè la moda és una altra manera de pasar-ho bé. En Cecilia s’ha volgut donar protagonisme a les nostres adolescents qui tenen molts esdeveniments especials.
En Modes Cecilia ens conviden a passar una vesprada especial, prenint-se un vi mentre es disfruta de la nova col·lecció de la temporada. Sense pressa i amb pausa. I de dilluns a dimecres GRANS DESCOMPTES.

– VALCAN – Residencia, Criadero y Adiestramiento de Perros ens oferirà una desfilada d’allò més canina a la passarel·la de moda. A més a més, també tindrà a la fira del comerç un stand amb colecció de roba d’estiu per a mascotes.

– Menuts de Bétera Dulce Bebé Outlet comunión 30% 40% 50% 70%. 15% descuento en ropa de temporada. 30% *y 50% descuento en ropa otras temporadas
– Dix animación será el encargado del sonido y la iluminación en la pasarela de la moda.
-Más que Flores y la Piñata también aportarán su trabajo a la pasarela de la moda.
-Csc Comunicación será la encargada de presentar la pasarela de la moda.
-Bétera.com ofrecerá también cobertura mediática de toda la semana de la moda.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia