Les xiques del CEA Bétera Triatló han tornat a triomfar. El passat cap de setmana van estar en Mar de Pulpí competint i el seu esforç diari es va veure recompensat. i és que van quedar campiones d’Espanya Cadets Triatló Cross i Subcampiones d’Espanya Cadets de Duatló Cross.

A aquests triomfs, cal sumar-li els de la Copa del Rei de triatló on en la prova open les xiques van quedar campiones de la copa de la Reina i el del 5 de maig, on es van proclamar campiones autonòmiques de triatló per relleus a Gandia Sandra, Naomí i Lele.

D’altra banda, cal recordar que Noelia Juan va aconseguir fa unes setmanes proclamar-se com a subcampiona d’Espanya absoluta i campiona Sub-23 al Campionat d’Espanya individual que tenia lloc el 13 d’abril a Soria.

CEA Bétera compta amb uns 18 o 19 anys d’existència, aproximadament. A més, vinculat específicament al triatló duu treballant els 10 últims anys.

En l’àmbit escolar, des de multiesport a cadet, tenen un ampli horari de dilluns a divendres a partir de les 17.50 hores fins a les 20.30 hores. En adults a partir de les 20.30 a 21.30 hores (dimarts i dijous carrera a peu) i dilluns, dimecres i divendres de 21.30 a 22.30 hores. Dissabte al matí hi ha bicicleta i natació i a la vesprada des de la Regidoria d’Esports els ha brindat l’oportunitat de poder nadar a la piscina coberta.

En definitiva, el Club del CEA Bétera és des dels seus inicis un club dinamitzador.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia