El departament municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera ha preparat per al pròxim 27 de juny  un taller gratuït de Màster de Dj.

En aquest taller es coneixerà la història, tècniques, mètodes i punts a tindre en compte per a iniciar-se en el món Dj. Aquest curs particularment està enfocat a l’escena Hip-Hop, la qual cosa afig temes com a rutines,  batalles i més aspectes que només es donen en aquesta cultura.

S’impartirà un temari senzill on abastem totes les eines de treball des dels inicis fins hui. Es proporcionaran mitjans per a poder practicar tant en el taller, com a casa. Familiaritzar-se amb equips i programari. Conéixer estils i la importància del Dj a dia de hui.

El curs es realitzarà a les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot, concretament en l’Aula de Cristall (C/ Estació núm. 5).

L’horari serà de 1800 a 20.00 hores.

Les inscripcions es poden dur a terme en el correu  juventud@betera.es o a casa Nebot (C/ Estació, 5) de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i els dimecres també de 17.00 a 19.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia