ESPECIAL SETMANA DE LA MODA. L’estudi de fotografia Pepe Marín també s’ha sumat a la Setmana de la Moda. Aquest estudi, ubicat al carrer José Sáez 10, hi ha preparat una sèrie d’ofertes exclusives per a l’ocasió. Aquestes promocions estaran vigents per a tots aquells clients que contracten els serveis durant la Setmana de la Moda (del 3 al 9 de juny).

Les ofertes són les següents:

  • MINISESSIÓ FOTOGRÀFICA DE MODA: 50% de descompte. Preu promocional 60€ (preu habitual 120€). Es tracta d’una sessió de dues hores de duració en estudi. Aquesta sessió inclou el lliurament de 5 fotografies editades (en format digital + copies en paper fotogràfic).
  • BOOK PER A MODELS: 60% de descompte. Preu promocional 120€ (preu habitual 300€). Book de fotos per a models, pensat especialment per a persones que necessiten un portfolio de fotos per a la seua promoció en el món del modelaje. Inclou ambientació en estudi, sessió preparatòria, sessió fotogràfica, adreça de posa, edició fotogràfica i lliurament de 12 fotografias editades (format digital i en paper fotogràfic professional).
  • BOOK DE MODA: 60% de descompte. Preu promocional 160 Euros (preu habitual: 400€). Book de fotos amb orientació al món de la moda, inclou maquillatge, perruqueria i assistència en set fotogràfic. També inclou ambientació en estudi, sessió preparatòria sessió fotogràfica, edició fotogràfica i lliurament de 12 fotografies editades (format digital i en paper fotogràfic professional. Inclou direcció de posat per a aquelles persones que no tinguen experiència posant).
  • BOOK DE NU ARTÍSTIC: 70% de descompte. Preu promocional 120€ (preu habitual 400€). Sessió de fotos de caràcter artístic a realitzar en el nostre estudi de fotografia. Es tracta d’un book carregat de sensibilitat i amb l’objectiu d’obtindre imatges elegant, d’alt impacte visual i altament expressives. L’ocasió perfecta per a immortalitzar el cos en el seu estat més natural. Inclou ambientació en estudi, sessió preparatòria sessió fotogràfica, edició fotogràfica i lliurament de 15 fotografies editades (format digital i en paper fotogràfic professional. Inclou direcció de posat per a aquelles persones que no tinguen experiència en aquest tipus de sessions.

 

Pepe Marín porta vàries dècades treballant en el camp de la imatge dins de quasi totes les vessants que comprén el mon multimèdia i audiovisual.  Marín li dóna èmfasi a la importància que té la creació i innovació en el sector de la imatge. Doncs, aquest fotògraf professional està especialitzat en publicitat, moda i esdeveniments, àrea on la creativitat és fonamental. Tal i com ell cita, “La seua càmera no fa fotos. Les fa el seu cor”.

A més a més, també porta a terme reportatges de bodes, parelles, embarassades, nadons, xiquets, comunions… En definitiva, Pepe Marín ofereix un bon nombre de possibilitats emmarcades en aquesta especialitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia