ESPECIAL SETMANA DE LA MODA.

La Setmana de la Moda de Bétera també ha pensat en els més menuts de la casa. D’aquesta manera, l’esdeveniment que té lloc del 3 al 9 de juny, compta amb grans descomptes a la botiga Menuts de Bétera, Dulce Bebé.

Aquest establiment ofereix les següents propostes:

  • Outlet en roba de Comunió 30% 40% 50% 70%.
  • 15% de descompte en roba de temporada
  • 30% i 50% de descompte en roba d’altres temporades.

Ubicat al carrer José Sáez, 12, Menuts de Bétera és una empresa familiar dedicada al sector de la puericultura i la moda infantil. La seua associació a la cooperativa de Dulce Bebé fa que els seus preus siguen competitius i assequibles a tots els públics.

El tracte personalitzat que tant agraeix la futura mare en els mesos d’embaràs, és una de les seues majors preocupacions. De fet, no hi ha major prova d’èxit que la fidelitat dels seus clients.

En aquest establiment es pot trobar roba infantil de 0 a 7 anys. També compta amb articles de puericultura, com ara carros, bressols o mobiliàri infantil i juvenil. A més, el comuniant pdrà trobar el seu vestit de comunió o altres vestits de cerimònia, així com arres fins la talla setze. En definitiva, tot per al més menut de la casa.

La botiga obri de dilluns a divendres en horari de 10.00 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores i dissabtes de 10.00 a 13.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia