ESPECIAL SETMANA DE LA MODA. El Món dels complements també se suma a la 1ª Setmana de la Moda de Bétera. D’aquesta manera, Albahaca Vintage ofereix tota la setmana a la seua botiga el següent:

  • Un 10% de DESCOMPTE en tots els articles excepte en els de festa i cerimònia, on el descompte serà del 15%.
  • A més a més, per compres superiors a 20 euros, els clients i clientes entraran a participar en un SORTEIG d’un “cabàs” de platja. Aquest sorteig es celebrarà l’1 de juliol a la mateixa tenda.

Ubicada en un lloc d’encant, com és la plaça del Sol, trobem aquesta botiga en el seu  8.

En aquesta boutique, nascuda el nou de novembre de 2015, podem descobrir infinitat de complements de moda, bosses de mà sintètiques (bolsos) i de pura pell, bijuteria, articles de plata i tocats per encàrrec. A preus molt assequibles, tota dona pot gaudir de tot el que se li ofereix a Albahaca Vintage, que no és poc.

Qui vulga alguna cosa especial per regalar o per lluir en qualsevol esdeveniment important ho trobarà en aquesta botiga especialitzada. A més, compta amb la possibilitat de realitzar comandes d’algun complement concret o d’aquells més difícils de trobar habitualment. Aquestes comandes o qualsevol consulta també es pot dur a terme mitjançant el següent número de telèfon: 960 09 76 06.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia