ESPECIAL SETMANA DE LA MODA. Les botigues de moda de Bétera estan aprofitant aquest dies per a presentar les seues noves col·leccions de moda dins la 1ª Setmana de la Moda. Aquest és el cas de MODES Cecilia. Aquesta botiga presenta la seua nova col·lecció de temporada primavera-estiu 2019. Tot val: colors, estampats, pantalons amples i estrets, vestits. Moda molt versatil, còmoda i interessant. Dedicada a totes les dones atrevides, independents i divertides perquè la moda és una altra manera de pasar-ho bé.

En Cecilia s’ha volgut donar protagonisme a les nostres adolescents qui tenen molts esdeveniments especials.
En Modes Cecilia ens conviden a passar una vesprada especial, prenint un vi mentre se disfruta de la nova col·lecció de la temporada. Sense pressa i amb pausa. I de dilluns a dimecres GRANS DESCOMPTES.

D’altra banda, Modes Cecilia estarà a la 11ª Fira del Comerç el pròxim cap de setmana exposant les seus peces. Així mateix, participarà a la passarel·la de la Moda del dissabte, a les 21.00 hores, en l’esplanada de l’Albereda.

Ubicada en l’actualitat a Avinguda País Valencià, 58, aquesta tenda de moda compta amb roba juvenil molt variada per a tots els gustos i estils, així com vaquera. A més, té una àmplia gamma de talles, de la 36 a la 60.

A banda de roba, Cecilias també és experta en complements per a combinar de manera adequada amb cada peça de roba.

Amb un 20 anys d’experiència en aquest sector, la seua gerent també ofereix assesorament personal a la seua clientela. D’aquesta manera, si busques algo especial, Cecilia et brindarà un tracte de confiança i t’ajudarà en tot el que estiga en la seua mà.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia