L’Associació Cultural Vol lliure celebrarà aquest dissabte, 8 de juny, el 4t concurs de paelles Vol lliure. Aquesta iniciativa compta, com sempre, amb la col·laboració de la Regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera. Es tracta d’una cita ja ineludible que tindrà lloc a partir de les 20.30 hores en les tradicionals Coves de Mallorca,

Tots els veïns i veïnes del poble, associacions, colles d’amics, etc. estan convidats a participar. La inscripció són 20 euros per paella (màxim 10 persones). L’associació Vol Lliure serà l’encarregada de posar els ingredients de la paella, així com la terra i la llenya. Els telèfons d´inscripció al concurs són els següents: MANOLO: 687090367 / ENRIQUE: 607149350

Tots els detalls es troben a la imatge adjunta a aquesta notícia.

En acabar el concurs, hi haurà una discomòbil i una barra per a tots els assistents amb la finalitat d’amenitzar la vetlada.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia