El cap de setmana de l’1 i 2 de juny, la categoria Màster del CN SOS Bétera va participar en el VI Campionat d’España Rescue, celebrat a Santander, on van obtindre 8 medalles i van aconseguir col·locar al club en la 9a posició d’Espanya, amb tan sols quatre socorristes del SOS Bétera: Quique Vallejo, Juan Cebrián, Quique Benet i Luis Carrasco.
La categoria Màster és aquella en la qual tenen cabuda els nadadors i socorristes més veterans dels clubs, a partir de 30 anys. En el CN SOS Bétera es va crear perquè els pares dels nadadors conegueren i participaren de l’esport dels seus fills, així com per a exnadadors del Club que volen continuar practicant aquest esport que salva vides. Des del Club es vol felicitar els seus socorristes participants pel seu esforç i el seu compromís durant tot l’any i pels èxits que han aconseguit, i els anima a continuar treballant per a la consecució de nous èxits, tant personals com d’equip i de Club.
D’altra banda, cal dir que la pròxima cita del Club serà el Campionat Autonòmic de Platja de categories benjamí, aleví, infantil i cadet, que serà dissabte que ve  8 de Juny a la Platja del Cabanyal.
Detallem a continuació el medaller del C.N. Sos Bétera:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia