ESPECIAL SETMANA DE LA MODA

La 1ª Setmana de la Moda de Bétera conclourà amb una gran Passarel·la de la Moda. Aquesta tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de juny al recinte de l’Albereda de Bétera dins l’11ª Fira del Comerç. Al voltant de les 21.00 hores donarà inici aquesta passarel·la. En ella també participarà el sector de la moda infantil de la mà de Bambi Bétera.

Precisament, aquesta botiga, està oferint durant la setmana un 15% de descompte en tots els articles i Outlet a 3, 6 i 9 euros.

Aquesta tenda de Moda Infantil duu en marxa més de 40 anys. Es tracta de la primera botiga que va sorgir a Bétera especialitzada en aquest sector de la moda infantil.

Primer ubicada al carrer Alt de València i actualment en carrer Colón 31, ofereix roba de xiquet i xiqueta des dels 0 fins als 16 anys d’edat. L’estil que comprèn és molt variat, tenint una línia més sport a una altra més clàssica mitjançant la qual els més menuts de la casa poden assistir perfectament a un sopar de gala.

Qui s’acoste a aquest establiment trobarà marques de qualitat com ara: Mayoral, Dolce Petit i Dodipetto, entre d’altres.

En horari de 09:30 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:30 hores, tal com ens explica la seua gerent Rosa Mari Domenech, Bambi obri les seues portes, molt gustosament, per atendre les demandes del client.

Qui desitge més informació pot cridar als telèfons: 658 96 25 61 / 961 60 04 88 o conèixer totes les novetats al seu facebook https://www.facebook.com/bambi.betera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia