ESPECIAL SETMANA DE LA MODA

El comerç local de Bétera celebra, del 3 al 9 de juny, la Primera Setmana de la Moda. La iniciativa, organitzada per l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) amb la col·laboració del departament municipal de Comerç, compta amb diverses botigues de moda com a participants. Els descomptes i les ofertes han arribat també a la moda infantil i juvenil. D’aquesta manera,  L Children’s  està oferint els següents descomptes fins dissabte 8 de juny:

  • 15% de descompte en la nova temporada (excepte articles de continuïtat).
  • 10% de descompte en roba de bany.
  • 30% en pijames newborn i fins a un 70% en outlet.

Aquesta botiga especialitzada en moda infantil de 0 a 18 anys, es troba ubicada al carrer Colón, 19. Allí també es poden trobar articles de   puericultura. Lara Children’s treballa amb la marca Majoral, brindant-li al poble prendes de qualitat amb preus molt assequibles.

Qui desitge fer un recorregut per les acollidores instal·lacions veurà en primera persona la varietat en sortit i estils. Des de roba més casual a més vestidora i, en defintitiva, en sintonia amb les necessitats del client.

Altre dels valors afegits a aquesta tenda és l’atenció personalitzada de la seua gerent, Leticia. Molt amablement, assessora a la clientela segons el que van buscant.

Si tens qualsevol dubte o t’agradaria informar-te d’algun assumpte rel·lacionat amb la moda infantil pots cridar al telèfon 960 21 05 57.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia