La setmana de la moda de Bétera també compta amb descomptes en roba d’home,a banda de la dona. Així, Ivonne Cositas Kukis compta amb un 10% de descompte en la de dona i un 50% d’home en el seu establiment en tot el que no estiga ja rebaixat tant en roba d’home com de dona. A més, a 9’95 el calçat de dona.

Ubicada a Avda. Alcalde Vicente Cremades 10, des de fa uns mesos, aquesta botiga compta amb roba juvenil de dona i home, sabates i complements de tot tipus, a preus molt econòmics.

L’horari d’aquest establiment és de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores. Qui desitge més informació pot cridar al telèfon: 671902286.

Ivonne Cositas Kukis  comptava desde fa temps amb venta de roba online, però l’exit de vendes li va fer saltar a la tenda física. Allí hi pots trobar una amplia varietat de moda per a tots els gustos i estils.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia