El Món de les mascotes també té el seu vessant més presumit. Doncs, les nostres mascotes també compten amb roba per a ells i complements. En aquest sentit, Tu Mascota XL ha preparat diversos descomptes per a la 1ª Setmana de la Moda:

  • 10% de descompte en tota la botiga menys en el que ja està d’oferta
  • Productes antiparàsits al Millor preu garantit.
  • Distribuïdor oficial de la marca ORTIN amb oferta en producte natural.
  • 50% en moda canina.

Ubicats a Avinguda Alcalde Vicente Cremades, B des de fa aproximadament un any, aquest establiment compta amb infinitat de productes i aliments per a les nostres mascotes així com complements. En aquest sentit, són distribuïdors oficials d’Ortin.

Qui desitge saber més informació sobre aquesta botiga pot trobar-la al seu Facebook: https://www.facebook.com/TU-Mascota-XL-324611521595947/  o també pot cridar al seu telèfon: 961077158.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia