ESPECIAL SETMANA DE LA MODA

Si abans parlàvem de que el Món caní també ofereix descomptes en la 1ª Setmana de la Moda de Bétera, també cal mencionar que a la 2ª Gran Passarel·la de la Moda podrem disfrutar d’una desfilada canina de la mà de Valcan.

VALCAN – Residencia, Criadero y Adiestramiento de Perros ens oferirà una desfilada d’allò més canina amb gossets adoptats. A més a més, també tindrà a la fira del comerç un stand amb colecció de roba d’estiu per a mascotes.

Valcan té més de 30 anys  d’experiència, al servei del món caní. Aquesta empresa compta amb residència canina, escola d’ensinistrament, i viver de Pastor Alemany.

Les seues instal·lacions estan compostes per àmplies gosseres individuals, totes elles cobertes, dotades d’abeuradors automàtics on mai li faltarà l’aigua fresqueta a la mascota. Així mateix, disposen de zones àmplies d’esplai on la mascota podrà córrer, sempre de forma individualitzada. També porta a terme recollida a domicili.

En quant a viver, és un centre especialitzat i dedicat al Pastor Alemany. Disposa d’exemplars tant cadells com adults a la venda.

En l’àrea de la residència, es pot gaudir de dos o tres menjars diaris, eixides d’esplai, control veterinari en cas de necessitat, fumigacions per evitar qualsevol tipus de paràsits externs i perruqueria opcional.

D’altra banda, si l’usuari ho prefereix, des de Valcan poden passar a recollir o a lliurar a la mascota a casa, consultant disponibilitat del servei.

En aquest sentit, per a reservar es recomana que es faça la reserva el més aviat possible, ja que no es pot assegurar la plaça si no els arriba amb suficient antelació. Una vegada s’haja rebut la petició de reserva s’informa si es té o no plaça per als dies concrets sol·licitats.

Cal mencionar que Valcan té autoritat per la Generalitat Valencia amb el següent nucli zoològic: V-0370.

Per contactar amb ells es deurà cridar al telèfon: 629 30 18 18. Tota la informació sobre aquest comerç es troba a http://valcan.net/. També s’informa de les novetats al facebook: @valcan.residenciacanina.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia