Els atletes del CEA Bétera Tiratló, treballen diariament amb insistència. Aquest treball es converteix en èxit i bons resultats en les diverses competions en les que participen cada membre del Club. En aquest sentit,  cal menionar que en la XXX triatló olímpic de Vinaròs, Josep.G.Sarrià  i Lele van quedar guanyadors de la prova en categoria masculí i femenina respectivament. Així mateix, les xiques participants del club van quedar campiones per equips femenins i ells tercers per equips masculins, així com líders en la lliga femenina i tercers en la lliga masculina.

D’altra banda, recentment les xiques del CEA Bétera Triatló van estar en Mar de Pulpí competint i el seu esforç diari es va veure tamné recompensat. i és que van quedar campiones d’Espanya Cadets Triatló Cross i Subcampiones d’Espanya Cadets de Duatló Cross.

A aquests triomfs, cal sumar-li els de la Copa del Rei de triatló on en la prova open les xiques van quedar campiones de la copa de la Reina i el del 5 de maig, on es van proclamar campiones autonòmiques de triatló per relleus a Gandia Sandra, Naomí i Lele.

A més a més, cal recordar que Noelia Juan va aconseguir fa unes setmanes proclamar-se com a subcampiona d’Espanya absoluta i campiona Sub-23 al Campionat d’Espanya individual que tenia lloc el 13 d’abril a Soria.

CEA Bétera compta amb uns 18 o 19 anys d’existència, aproximadament. A més, vinculat específicament al triatló duu treballant els 10 últims anys.

En l’àmbit escolar, des de multiesport a cadet, tenen un ampli horari de dilluns a divendres a partir de les 17.50 hores fins a les 20.30 hores. En adults a partir de les 20.30 a 21.30 hores (dimarts i dijous carrera a peu) i dilluns, dimecres i divendres de 21.30 a 22.30 hores. Dissabte al matí hi ha bicicleta i natació i a la vesprada des de la Regidoria d’Esports els ha brindat l’oportunitat de poder nadar a la piscina coberta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia