La Regidoria municipal de Cultura en col·laboració amb la Biblioteca Pública Municipal de Bétera va convocar enguany el  I Concurs de Projectes Juvenils de recerca científica i tecnològica. Aquesta iniciativa va nàixer amb l’objectiu de despertar i estimular la vocació científica en els joves, i col·laborar amb la tasca formativa dels centres educatius.

Aquest dijous, 06 de juny, va tindre lloc l’exposició dels diferents projectes presentats al concurs, per part dels distnts alumnes i la valoració del jurat. El Saló de Plens del Castell de Bétera va ser el lloc escollit per a aquest acte.

Els projectes presentats van ser els següents:

  • “Motor de hidrogeno. Catalizadores metálicos”
  • “Cultivo hidropónico automatizado”
  • “Mejora tecnológica de la seguridad vial”
  • “The Bodyguard: Diseño de dispositivo electrónico destinado a personas con diversidad funcional”

Els guanyadors del concurs en cada una de les categories, van ser els adjudicataris del contracte d’adquisició dels Projectes, pels imports següents:

  • Primer Premi.- Els Projectes guanyadors en cadascuna de les dos categories, van ser adjudicataris del contracte d’adquisició dels Projectes per 575,00 € cadascun i  se ‘ls  va obsequiar amb una visita al telescopi de la Universitat de València.
  • Primer Accesit.- Els primers accesits en les dos categories van ser adjudicataris del contracte d’adquisició dels Projectes per 316,00 € cadascun i  se ‘ls  va obsequiar amb una visita al telescopi de la Universitat de València.
  • Segon Accesit.-  Els segons accesits en les dos categories van ser adjudicataris del contracte d’adquisició dels Projectes  per  316,50 €  cadascun i se ‘ls  va obsequiar amb una visita al telescopi de la Universitat de València.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia