ESPECIAL 11ª FIRA DE COMERÇ:

Bétera va inaugurar oficialment aquest divendres la seua 11ª Fira del Comerç. A les 18.00 hores s’obria el recinte firal, instal·lat a l’esplanada de l’Albereda. Al voltant de les 19.00 hores era el moment de procedir a inaugurar oficialment aquest esdeveniment. Les autoritat municipals, encapçalades per l’Alcaldessa en funcions, Cristina Alemany, i el regidor de Comerç en funcions, Augusto Sevilla. Les autoritats van estar acompanyades pel director general de Comerç, Natxo Costa.

El vicepresident de l’Associació de Comerciants de Bétera, José Vicente Navarro Pardo, va oferir unes paraules per a donar la benvinguda a aquesta edició de la fira. A més a més, va agraïr el treball fet per l’Ajuntament i en especial pel departament de Comerç.

L’Alcaldessa, el regidor de Comerç i el director general també van destacar, durant la seua intervenció, la importància del comerç local.

Després, van procedir a un recorregut per a visitar cada expositor i saludar a cada comerç. Durant la jornada també van haber exhibicions de Kick Boxing a càrrec de l’escola de Kick Boxing de Sport Gym 22 i de gimnàstica ritmica.

I és que per a l’ocasió s’han preparat diverses activitats, tant en les carpes dels expositors com a l’escenari.

Entre les activitats que els nostres associats han preparat, cal destacar les següents:

El Pistacho de Betera: ofereix un rastell.

Eme Montessori School: “Experimentació refrescant”. Diverses propostes d’experimentació, manipulació i descobriment per a xiquets de 0 a 3 anys durant tot el dia en la carpa.

Clinica Podologia Betera: Taller d’imans per als més menuts i mostres gatuïtes, entre d’altres propostes.

VALCAN – Residencia, Criadero y Adiestramiento de Perros també compta amb venta de peçes de roba i complements per a les nostres mascotes.

Espai De Relaxacio Toñi Benavent: diverses activitats:

* Tallers de Màndalas i Marcapàgines durant tota la Fira.
* Sorteig d’un Taller de Ioga Aeri sobre Gronxadors.
* Sorteig d’una Constel·lació Familiar Grupal.
* Lliurament de Bons d’una classe de Ioga Gratis de prova per a totes les persones (adultes i xiquets/es) que passen per l’estand.
* Xarrades explicatives del Ioga Aeri sobre Gronxadors (i es mostraran els citats gronxadors).
* Diverses explicacions de tècniques naturals (en l’estand).

Autoescola L’estació regalarà una pràctica a tota aquella persona que s’apunte durant la fira.

– Kompys Golosinas Bétera: per la compra de qualsevol article del seu estand es rebrà un bitllet gratis per a participar en un sorteig d’un pastís de llepolies, el sorteig se celebrara en dia 9 de juny a les 13:00h. En el seu estand es podrà disfrutar de varietat de llepolies igual que varietat de snacks dolços i salats, així com   una gran varietat de les seues novetats i es podrà desgustar la seua gran varietat de gofres.

A banda, hui dissabte, 8 de juny, a les 21.00 hores, hi haurà una pasarel·la de la moda a càrrec de diversos comerços associats.

Més d’un 90 per cent dels participants de la Fira són associats: Kompys_ golosinas_ betera, VALCAN – Residencia, Criadero y Adiestramiento de Perros, MODES Cecilia, Venymira Evadominguez, Autoescola L’estació, Hi5 Education Centres, Clinica Podologia Betera, CSC Comunicación Carmen Sorlí Contreras, betera.com, Bee Natura, Menuts de Bétera Dulce Bebe, Cache Betera, Mas Life, Eme Montessori School, Ivonne Cositas Kukis, tu mascota xl, FIL I COTÓ Patchwork Amparo Esturi Patchwork, MES QUE FLORS, ADEMFIS ASESORES S.L, Espai De Relaxacio Toñi Benavent, Autojosan, Ges Seguros Bétera, Copi Bétera, El Pistacho de Betera, Castillos Hinchables en Valencia Dix Animacion

L’horari de la fira per a aquests dies és:

-Dissabte 8 de juny de 11.00 a 14.00 hores i de 18.00a 22.00 hores.
-Diumenge 9 de juny de 11.00 a 14.00 hores.

A continuació us deixem una fotogaleria de la jornada inaugural. Al llarg d’aquests dies us oferirem més especials:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia