Al voltant de les 21.00 hores d’aquest dissabte tindrà lloc la 2ª Passarel·la de la Moda, emmarcada dins de dos gran esdeveniments: la 1ª Setmana de la Moda i la 9ª Fira de Comerç. Tot i que en la passarel·la participaran tres botigues de moda (Bambi, Modes Cecilia i Ivonne Cositas kuki’s) i la residència canina Valcan, també es comptarà amb la col·laboració d’altres establiments locals associats a l’Associació de Comerciants de Bétera.

En aquest sentit, Noelia Duran estilistes serà l’encarregada de pentinar a les models de Mode’s Cecilia. Des de fa uns dies, Noelia Duran compta amb una línia de productes d’estètica pròpia. Aquests són productes vegans y ecològics

Aquest saló de bellesa unisex, ofereix servei de perruqueria, estètica i ungles. Ubicada des de fa uns anys a l’Avinguda Constitució, 11, compta amb un ampli sortit de propostes per als ciutandans, dins del món de la estètica. Tractament en pestanyes, neteges facials, pentinats per a ocasions especials, pentinats de fallera, degradats, talls moderns o clàssics , manicures i pedicures spa, ungles de gel…Aquestes són sols algunes de les possibilitats.

A més de l’amplia experiència i el bon fer de la seua gerent Noelia, aquesta té un equip de professionals el qual brinda un tracte especial a la clientela. Aquest equip assesora als clients, aconsellant-los el que més els convé.

Qui vulga  més informació sobre aquest centre de bellessa i estètica pot cridar al telèfon 695 42 56 24 o conèixer novetats al facebook @noeliadurantestilistas15.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia