La Perruqueria Unisex Silvana també brindarà la seua col·laboració aquesta vesprada a les 21.00 hores en la 2ª Passarel·la de la Moda. Aquest centre d’estètica s’encarregarà dels pentinants d’alguns models de Bambi.

Fa uns 8 anys que Silvana Borches va treure la seua vena d’emprenedora i va obrir les portes de la seua pròpia perruqueria.

Ubicat al carrer José Gascón Sirera, 56 Baix, en l’actualitat, aquest establiment compta amb un ambient molt familiar on s’ofereixen gran varietat de serveis: tall de cabell d’home i de dona, metxes, tints, degradats, balayage, recollits de fallera, pentinats per a casaments o comunions i altres esdeveniments…En definitiva, un ampli ventall de possibilitats on la creativitat i també la concentració són els millors aliats. En aquest sentit, Silvana s’atreveix a realitzar tints de fantasia i degradats de color de tot tipus. Un exemple que ella mateixa menciona és aquell degradat que semblava un Arc de Sant Martí ‘Arcoíris’.

En aquesta perruqueria es preocupen per la cura i tractament del cabell, veient la qualitat d’aquest i fent un seguiment si és necessari.

A més de servei de perruqueria, també compta amb servei de maquillatge, estètica i depilació làser, amb previsió d’ampliar el ventall de possibilitats.

D’altra banda, també compta a una xicoteta àrea d’estètica on s’ofereix el servei de micropigmentació, làser, depilacions i maquillatges. Així mateix, utilitza els millors i més punters aparells del sector, el quals també es troben a l’abast dels seus clients. Un mostra d’açò són les planxes de GHD, distribuïdora oficial d’aquestes.

Al llarg de l’any, en aquest centre d’estètica es realitzen algun sorteig i ofertes especials per motivar a la clientela.

Qui desitge gaudir de totes aquestes prestacions tan sols tindrà que passar-se per ‘Silvana Peluquería Unisex’, en horari de 9:30 a 13:30 hores i de 16:00 a 20:00 hores (dimarts tancat). Per a qualsevol dubte, es pot telefonar als següents telèfons: 961601555 / 686213431. A més, es poden conèixer les seues creacions en el facebook Peluqueria Unisex Silvana Pelu.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia