El passat dilluns, 3 de juny, donava el tret d’eixida la 1a Setmana de la Moda de Bétera. Per a l’ocasió, diversos establiments del Món de la moda associats a l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), van preparar diversos descomptes en moda i complements de la seua botiga. Però la cosa no va quedar ací. Aprofitant que aquest cap de setmana també se celebrava l’onzena edició de la Fira del Comerç del municipi, dissabte a les 21.00 hores, tenia lloc la  Passarel·la de Moda en el recinte firal.

Bambi, Modes CeciliaIvonne Cositas Kukis i Pepa Valcan residència canina van ser els establiments participants en aquesta passarel·la. La persona encareegada de conduïr l’acte era Carmen Sorlí, de CSC Comunicación, qui va pujar durant uns minuts a l’escenari vestida de manera corporativa perquè al costat de Betera.com estava durant el cap de setmana donant-li difusió a la fira i va tornar a aparèixer seguidament amb un vestit cedit per a l’ocasió per part de Modes Cecilia. Els encarregats de ficar-li música i il·luminació a l’acte van ser els de l’equip de Dix Animación, encapçalats per Alberto Molina. Aquest establiment també va estar durant tota la fira amb els seus castells unflables per als més menuts.

La decoració amb globus de l’escenari va anar a càrrec de La Piñata, qui va combinar amb molt de gust els globus. D’altra banda, Més que flors va ser qui va decorar amb flors la part davantera de l’escenari.

Els primers models a eixir van ser els de Bambi. En primer lloc van lluir una col·lecció més vestidora, ideal per a ocasions especials i actes importants. En segon lloc, arribava el torn per a un estil més esport. En tercer lloc ens van sorprendre amb una indumentària tradicional de “la Rodà” de les Alfàbegues del dia 15 d’agost. La desfilada de Bambi es tancava amb un avanç de la nova temporada, amb molt de glamur. Ubicada al carrer Colón, 31, Bambi ofereix roba des dels ‘0’ fins als 16 anys, comptant amb estils variats per a totes les ocasions. Els pentinats de Bambi van estar a càrrec de Silvana perruqueria unisex (carrer José Gascón Sirera, 56-b), la qual també va desfilar de la mà de la seua filla.

 

Seguidament, pujaven a l’escenari les xiques de Modes Cecilia per a presentar la nova col·lecció. Primer era el torn de les adolescents i després arribava el moment per a l’elegància combinat de peces més desenfadades. Modes Cecilia es troba ubicada a l’Avinguda País Valencià, 58, i ofereix talles de la 36 fins la 60. En aquesta botiga també es pot trobar diversitat d’estils per a totes les edats. L’encarregada de pentinar a les models de Cecilia era Noelia Durant Estilistas (Avinguda Constitució, 11).

A continuació, pujaven a l’escenari 3 models per a donar a conéixer les distintes col·leccions i complements de Ivonne Cositas Kukis. Aquestes tres models van treballar de valent, ja que van oferir 7 desfiles distints, elles soles. Començaren amb un estil més estiuenc i desenfadat i acabaren amb uns espectaculars vestits de festa. Ivonne Cositat Kukis es troba ubicada a l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades, 10.

Finalment, tancava la passarel·la Valcan, amb tres gossets molt simpàtics. Snoop va eixir vestit de Majoral, Lucky amb la gorra-visera conjuntat amb la samarreta d’Àngela (la xiqueta que l’acompanyava) i Nina va eixir amb el vestit de núvia. Aquests dissenys els va crear per a l’ocasió Pepa García, gerent de Valcan. Aquest negoci també ofereix venda de roba i complements per a les nostres mascotes.

Una vegada finalitzada la passarel·la, la presentadora va cridar a tots els models, a les gerents de cada botiga i a la verdadera artífex d’aquesta passarel·la i membre de la directiva, Cristina (gerent de Podologia Bétera). Entre forts aplaudiments també es va agrair al regidor de Comerç en funcions, Augusto Sevilla, i al seu departament el treball realitzat durant aquesta legislatura.

A continuació us deixem un vídeo, resum de tot allò que va poder gravar un dels nostres col·laboradors, mentre nosaltres col·laboràvem amb l’organització de la passarel·la:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia