Sabeu aquella història on es conta que després de la guerra es tornaren a formar les bandes de música en els pobles? Doncs, hi havia un músic molt emocionat que després de tocar un pas doble li va preguntar al seu mestre: -Mestre, ara quina? El mestre es va quedar mirant-lo i li va dir: -Què en saps una altra, burro?, la mateixa però carregat de bombó… MUSIQUERIES SIMFÒNIQUES és com aquella història… El treball de Dani Miquel, carregat de la banda de música, on s’ofereix el treball de MUSIQUERIES abrigat per la banda de música del poble.

D’aquesta manera, el passat diumenge la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) abrigava a Dani Miquel en aquest espectacle a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi. L’espectacle començava al voltant de les 12.00 hores.

Dani Miquel és considerat ja com tot un fenomen musical per tota la Comunitat Valenciana. Amb una trajectòria treballada des de baix, a poc a poc, poble a poble, la seua proposta esdevé ja un referent generacional; la Banda Sonora Original que milers de xiquetes i xiquets valencians recordaran el dia de demà. I també les mares i pares, perquè la seua música i espectacle són de vocació familiar, per a disfrutar grans i menuts; connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que exigia l’actual generació de famílies valencianes.

Amb desig de recerca, amb ganes d’oferir una proposta diferent que connecte generacions, Dani Miquel ha fet una important tasca de recuperació de cançons infantils tradicionals valencianes, perdudes dins la memòria de iaies, iaios i dels que algun dia les van sentir de menuts i hui les rememoren des del filtre màgic de Dani. En definitiva, es tracta d’un ric repertori que ara reviu gràcies a l’alcudià i la seua banda amb els seus diversos espectacles.

*Imatges: cortesia de Manolo.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia