La regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera va realitzar el passat dissabte un taller per a aprendre a viure sense plàstic. El taller va anar dirigit a veïnes i veïns de a partir de 12 anys.

La crisi del plàstic està arribant a les nostres oïdes, encara que actualment no sabem com gestionar-la. Solament un 9% del plàstic es recicla, i la quantitat restant s’enterra, s’aboca en el mar o s’envia a països del tercer món.

En aquest taller es va aprendre sobre els efectes nocius del plàstic sobre la salut i les conseqüències de la seua presència en el medi ambient. Identificarem els seus diferents tipus, aprendrem a buscar alternatives a aquest material i moltes mes coses.

El taller va comptar amb la presència de la responsable en funcions d’aquest departament, Maite Bes, la qual va saludar a les i els alumnes d’aquest taller.

Aquest taller es va desenvolupar a l’Edifici la penya a les 18.00 hores. Dins d’aquestes instal·lacions es troba l’Espai Jove. Fa uns mesos, l’Ajuntament de Bétera va renovar totalment dos antigues aules situades a la primera planta de l’edifici La Penya amb la finalitat de dotar els joves d’un espai en el qual realitzar tallers i activitats formatives. Aquest treball es va dur a terme des del departament de Joventut.

En aquestes dos noves aules multiusos i d’informàtica se celebren els tallers dedicats a joves. En total hi ha 15 ordinadors instal·lats i adaptats per a la realització de diferents cursos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia