Aquest dissabte passat 8 de juny,  va tindre lloc una espectacular Festa Fi de Temporada de la UD Bétera. Jugadors i familiars es van reunir en el Poliesportiu Municipal de Bétera per a passar una jornada lúdic festiva de germanor. D’aquesta manera, la família verd-i-blanca acollia en primer lloc l’acte de presentació de cada equip del club. Així, eixia al camp una representació dels jugadors d’Un. Bétera.
Durant aquest acte, es donava les gràcies al juvenil per haver mantingut la categoria de preferent juvenil, al cadet A perquè amb molt d’esforç també ha aconseguit mantindre la categoria de preferent i a l’infantil per haver aconseguit l’ascens sent l’any vinent un equip també de preferent. Així mateix, es va destacar a la resta dels equips del club: des dels menuts de l’escola d’iniciació al futbol amb el seu xiquets de Lliga, l’equip femení base en el seu primer any de marxa com a membres de la UD Bétera, els prebenjamins,  benjamins, alevins, resta d’infantils, resta de cadets, resta de juvenils, l’amateur, etc.
Després de les paraules de reconeixement, dirigides a cada equip, es va començar a cridar als equips de futbol 11. Els primers jugadors a eixir van ser els de l’INFANTIL A. Els següents a eixir al camp van ser els de l’INFANTIL B, els quals han aconseguit aquesta temporada un magnífic quart lloc. A continuació van eixir els de el INFANTIL C, que també han aconseguit la quarta posició.
Després, va arribar l’hora de presentar a l’INFANTIL D  i l’INFANTIL E, tancant la categoria d’Infantil.
Després, va arribar el moment de presentar la categoria de Cadets: CADET A i CADET B (cinquens del seu grup aquesta temporada).
I per a concloure el futbol 11, es va donar pas a una representació dels juvenils: el JUVENIL B.
Posteriorment, va arribar l’hora de presentar als xics de futbol 8. Aquesta part de la presentació es va fer amb la intenció de representar la unió que fa el futbol. Per això, una gran cadena de xics de totes les categories de futbol 8 van eixir units de les mans, així com els xavals de l’escola d’iniciació al futbol de 4 i 5 anys: ALEVIN E, ALEVIN D, ALEVIN C, ALEVIN b, ALEVIN A, BENJAMIN C, BENJAMIN B, BENJAMIN a, PREBENJAMIN B, PREBENJAMIN A i QUERUBINS.
Després d’aquesta bonica presentació, va arribar l’hora de donar va passar a la secció femenina. Aquesta secció que havia desaparegut durant unes temporades, s’ha tornat a incorporar al club i en aquest primer any sota l’escut de la UD Bétera han realitzat una gran temporada quedant terceres.
Per a acabar, es va presentar a una representació del primer equip del club: l’amateur.
Una vegada tots en el camp, es va voler aprofitar per a agrair el compromís de molts jugadors amb el club, jugadors que han sigut cridat per altres clubs però que creient en el seu projecte aguanten temporada rere temporada vestint la samarreta verd-i-blanca. Després d’aquest agraïment, es va dir a Alberto qui la pròxima temporada serà el coordinador general de l’escola, recaient en ell el pes de la gestió esportiva del club. Alberto, es va encarregar d’explicar el nou projecte per a la pròxima temporada .
Per a posar-li el fermall final a aquest xicotet acte, va sonar el seu himne. Una vegada finalitzada aquesta primera part, familiars, amigues, amics i membres del club van gaudir d’una paella gegant, festa d’espuma, música i altres activitats festives.
A continuació, adjuntem una fotogaleria cortesia de Juan José Monzó.

*Dades per arealtizar el text facilitades por UD Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia