Les Obreres i Majorals de 2019 omplien aquest dissabte al matí, alguns carrers de Bétera, de música i ambient a ritme de xaranga. El motiu era la seua visita a l’hort de les Alfàbegues, una visita tradicional quan arriben aquestes dates.

L’hort obria les seues portes perquè els protagonistes de les Festes Majors del nostre municipi conegueren de primera mà com es treballa per fer créixer majestuosament a les Alfàbegues, plantes representatives de Bétera, perquè lluïsquen durant el dia gran de la localitat.

En la seua visita a l’hort les quatre Obreres de 2019 (Mireia, Pau, Davinia i  Carmen), acompanyades pels seus majorals van aprendre la pràctica de la ‘plantà’ de l ‘Alfàbega i ‘desullà’ de les Alfàbegues amb les quals desfilaran el pròxim dia 15 d’agost. I és que cada vegada estan més pròximes les tradicionals festes d’agost.

Posteriorment, tot el grup van visitar la Torre Bofilla. Allí, Bes Audiovisual va fer-los unes boniques imatges que ha volgut compartir amb nosaltres. Després, al costat de la xaranga Xe que Bo van desfilar per alguns carrers i van aprofitar per a visitar l’11ª Fira del Comerç de Bétera. Allí van fer una parada especial per l’estand de Betera.com, compartit amb C.S.C. Comunicación, fent-se una fotografia per al record. Seguidament, van acostar-se cap a la carpa de l’Ajuntament de Bétera i el departament de Turisme per a fer-se una altra fotografia amb els responsables d’aquest departament. En aquestes fotografies van lluir les bosses de promoció de Turisme Bétera i de l’Associació de Comerciants de Bétera, com a mostra del seu suport al nostre patrimoni i al comerç local del municipi.

En definitiva, una bonica jornada on la música, les rialles, el ball i la posada en valor de la identitat del nostre poble no van faltar.

A continuació, us oferim una fotogaleria d’imatges a cortesia del nostre amic Vicent Bes (Bes Audiovisual):

Imprimir article
Comenta aquesta notícia