L’Associació Cultural Vol Lliure va celebrar aquest passat dissabte, 8 de juny, el 4t concurs de paelles Vol lliure. Aquesta iniciativa va comptar, com sempre, amb la col·laboració de la Regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera. Aquesta cita ja ineludible començava a partir de les 20.30 hores en les tradicionals Coves de Mallorca,

Tots els veïns i veïnes del poble, associacions, colles d’amics, etc. estaven convidats a participar. La inscripció era 20 euros per paella (màxim 10 persones) i l’associació Vol Lliure era l’encarregada de posar els ingredients de la paella, així com la terra i la llenya. Durant les paelles, es van veure rostres coneguts i molt apreciats pel municipi com és Don Vicent Font. A més a més, moltes colles d’amics, famílies i penyes tampoc van voler perdre’s aquesta jornada d’oci.

En acabar el concurs, es va procedir a una discomòbil i una barra per a tots els assistents amb la finalitat d’amenitzar la vetlada. Però abans de la discomòbil va haver una xicoteta sorpresa per a totes i tots els assistents a les paelles. Així, tots els allí presents van tindre l’oportunitat de disfrutar d’un bonic espectacle piromusical.

Una vegada finalitzat aquest piromusical va donar inici la música i la festa.

A continuació, compartim unes imatges cedides per Vicent Bes (Bes audiovisual) on es capta la màgia d’aquest esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia