Amb tan sols 10 anys els gimnastes de Bétera Dani Palomo i Carla Quintero han participat amb el club Aerogym en el 14é Campionat Internacional de Clubs de Gimnàstica Aeròbica, “Heathrow Open International 2019” celebrat a Londres els dies 1 de 2 de juny.

Ja havien participat en campionats nacionals però esta ha sigut la seua primera experiència internacional. A Londres han competit, conviscut i aprés de gimnastes de països com la Xina, Portugal, Rússia, Romania, Estònia o Anglaterra, entre molts altres. Sens dubte un experiència molt enriquidora per als dos tant esportiva com vital.

Bons resultats

El gimnasta Dani Palomo es va alçar amb una medalla de bronze en el seu exercici individual i una medalla de bronze en l’exercici que va realitzar per parelles amb la seua companya Esther Clemente.

Carla Quintero i Dani Palomo, en el seu primer Open internacional, van aconseguir al costat de la seua companya, Esther Clemente, un cinqué lloc en la modalitat de trio.

Amb aesta competició Dani i Carla acaben la temporada de Gimnàstica Aróbica enguany, en la qual han obtingut uns molt bons resultats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia