ESPECIAL XI FIRA DEL COMERÇ I PASSAREL·LA DE LA MODA.

Encara que alguns dels comerços membres de l’Associació de Comerciants de Bétera no van exposar amb un estand a l’11a Fira del Comerç, també van participar d’alguna manera en ella i en els esdeveniments preparats per a l’ocasió. Aquest és el cas de ‘La Piñata‘. Aquesta botiga de llepolies va col·laborar en la decoració de la 2a Passarel·la de Moda de Bétera, la qual va tindre lloc el passat dissabte a les 21.00 hores en el recinte firal de l’Albereda de Bétera. Els gerents d’aquest establiment, Eugenia i Álvaro, van decorar la part central de l’escenari de la passarel·la amb diversos globus de color.

Aquest comerç es troba ubicat al carrer Colon, 12, fent cantó amb el carrer José Gascón Sirera.

El concepte de la Piñata va sorgir en 2005 amb la botiga La Piñata d’Ana (amb el nom de la filla dels gerents). Aquesta, va ser la primera botiga de venda de llepolies a granel que es va obrir a Bétera.

Era un altre concepte de botiga diferent del dels Quioscs que ja existien, molt més modern i innovador en aquella època. L’equip que el formem en aquells dies és el mateix que actualment. AlvaroEugenia i Inma. Per diverses circumstàncies personals i laborals vam haver d’aparcar el negoci i deixar-lo en estand by fins fa uns anys, quan va tornar a renàixer amb el nom de “La Piñata” amb més força i amb més entusiasme que abans.

En La Piñata no tan sols es dediquem a vendre llepolies, a més muntem Candy Bar i fan decoració en globus per a diferents esdeveniments.

En la localitat i poblacions confrontants és ben conegut el treball que Eugenia fa en decoració amb globus, figures de globus, pastissos de llepolies, etc.

El seu punt fort i producte estrela són els pastissos de gominoles personalitzades segons temàtica i segons esdeveniment. Posen nom i número als pastissos segons demanda. Així doncs fan pastissos d’enamorats, aniversaris, aniversaris de noces, de comunions, de batejos, de graduacions, naixements, jubilacions, etc. També fan composicions de llepolies (no solament pastissos) en forma de broquetes, cons, rams, gobelets, poalets, capsetes, calaixs, etc.

Qui desitge més informació sobre aquest comerç pot cridar al seu telèfon: 960 062 360 o bé buscar més informació al seu Facebook: https://www.facebook.com/lapinyata/

Imprimir article
Comenta aquesta notícia