ESPECIAL FIRA DEL COMERÇ.

El Món de les flors també va tindre el seu espai en la passada 11a Fira del Comerç de Bétera, celebrada el passat cap de setmana. I és que la floristeria ‘Més que Flors‘, membre de l’Associació de Comerciants de Bétera va comptar amb un expositor al recinte firal per a donar a conéixer totes les seues propostes, A més a més, també va col·laborar en la decoració de la passarel·la de la moda que va tindre lloc dissabte a la vesprada-nit.

L’apertura oficial d’aquest establiment va tindre lloc el passat 4 de febrer a l’Avinguda Constitució, 16.

Aquest comerç està especialitzat en flors, verds i plantes preservades de tot tipus. A més de flor natural, també compta amb una secció de flor artificial. Així mateix, en «Més que flors» es pot trobar articles de decoració i detalls.

També compta amb servei de confecció de rams per a tot tipus d’esdeveniments i actes (bodes, regal, cementeri i Tot Sants…).

D’altra banda, és un lloc ideal per a fer un regalet o un detall especial.

El seu horari és de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Per a més informació es pot contactar a través dels següents telèfons: 960.508.603. i 687.05.05.14. i/o el correu electrònic: mesqueflorsbetera@gmail.com. Al seu facebook: https://www.facebook.com/MES-QUE-FLORS-262946581324945/

Imprimir article
Comenta aquesta notícia