La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha remés un escrit a la Direcció de l’Hospital Doctor Moliner situat a Serra en la qual denuncia “el desnonament de la sala d’estar de zeladors” d’aquest recinte hospitalari. En aquesta mateixa missiva adverteix de la “discriminació” que suposa la citada mesura “sense negociar” i exigeix una reubicació, ja que la direcció ha ordenat desallotjar des de demà la sala sense proposar solucions.

El sindicat CSIF explica que la Direcció del centre ha dictat una nota de règim intern en la qual insta al col·lectiu de zeladors a “retirar les seues pertinences” de la sala i els dona de termini fins hui, ja que demà dimecres comencen les obres per a convertir-la en despatx. En aquesta comunicació no ofereix un lloc alternatiu que faça les funcions de sala de zeladors.
CSIF ha dirigit un escrit a l’adreça en el qual lamenta “la imposició unilateral, en contra dels responsables de zeladors i sense negociar res amb sindicats ni junta de personal”. La central sindical, que té la presidència de la citada junta de personal, subratlla la “discriminació” que pateixen aquests professionals, “la labor dels quals és vital per a l’assistència sanitària i en tots els àmbits de la salut, encara que desgraciadament no sempre és reconeguda”.
El sindicat ha realitzat un repartiment de cartells i ha anunciat protestes si la Direcció de l’hospital no habilita una sala per a reubicar als al voltant de 40 professionals que formen el col·lectiu de zeladors. CSIF explica que aquesta sala permet “el descans i la desconnexió per a recuperar-se de la fatiga acumulada”, a més de servir de punt de coordinació d’activitats i d’informació de torns, protocols…
El sindicat ha indicat que traslladarà la situació a Conselleria de Sanitat per a instar-li igualment a adoptar solucions.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia