• Els més joves del Club van aconseguir sumar 15 medalles

El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat Autonòmic de Platja de les categories de menors, en la qual el Club Natació SOS Bétera es va proclamar Subcampió Autonòmic per clubs, gràcies a les 15 medalles aconseguides i els llocs destacats en cada prova. Els xics i xiques de les categories Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí van estar acompanyats a la Platja del Cabanyal de València pels entrenadors Santi, Víctor i Paula.

Cal destacar que l’estat del mar no era el més adequat per a la pràctica de l’esport, per la qual cosa algunes proves van patir canvis en el seu recorregut, o fins i tot es van haver de suspendre les de categories inferiors. Encara així, cal reconéixer la gran jornada de tots els socorristes del Club SOS Bétera, que tant en aigua com en arena, van aconseguir una gran participació, quedant en moltes ocasions entre els 10 millors de la Comunitat Valenciana.

Des del Club s’han mostrat satisfets amb el resultat i han volgut felicitar els socorristes de l’equip participants “pel seu compromís durant cada entrenament, així com als seus entrenadors, i els animem a continuar treballant durament per a la consecució de nous èxits, tant personals com d’equip i de Club, en els campionats d’Espanya que estan a la volta”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia