L’Orquestra simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) actuarà amb Gisela el pròxim 22 de juny. L’actuació serà a les 19.00 hores en les instal·lacions de l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera.

Gisela Lladó Cánovas, coneguda artísticament com Gisela és una cantant i actriu espanyola guanyadora del Festival de Vinya del Mar com a representant d’Espanya.  Fins a 2016 ha llançat al mercat set discos. Gisela va ser coneguda des de que es presentara als casting de “Operación Triunfo” en l’any 2001 i fóra una de les escollides, al costat de David Bisbal, David Bustamante o Chenoa entre d’altres.
A Espanya, Gisela ha sigut la veu de cançons principals de pel·lícules de Walt Disney Pictures com Frozen: El regne del gel, Encantada: La història de Giselle, Peter Pan 2: Retorn al país de Mai de la vida o La Bella i la Bèstia, d’Universal Pictures com Barbie, la princesa i la costurera així com de Filmax. La cantant ha desenvolupat la seua carrera en el teatre i el musical.
Ara, Bétera tindrà l’oportunitat de disfrutar de la seua veu al costat de l’orquestra del centre artístic musical del municipi. les entrades ja estan a la venda. Les entrades es podran adquirir en les instal·lacions del Centre Artístic Musical de Bétera, en el departament de secretaria (Carrer de la Casa de Cultura, 2). L’horari de venda és de 16.00 a 21.00 hores.
D’aquesta manera, el CAMB està comptant amb unes actuacions de luxe per a commemorar el seu 50 aniversari.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia