Els líders del PSPV-PSOE, Ximo Puig, Compromís, Mónica Oltra, i de Unides Podem-EU, Rubén Martínez Dalmau, han aconseguit un principi d’acord per a reeditar el pacte del Botànic, en el qual els últims tindran una vicepresidència segona “verda”.

Així ho ha confirmat Martínez Dalmau, després de la reunió d’uns 45 minuts que ha mantingut a primera hora d’este matí amb Puig i Oltra en el Palau de la Generalitat, i en què han aconseguit desbloquejar l’acord.

Segons el líder de Unides Podem-EU, Puig farà aquest matí el seu discurs d’investidura, després de la qual cosa se suspendrà el ple perquè els tres puguen signar esta vesprada l’acord a Alacant i la investidura continuarà demà dijous.

A la seua arribada a les Corts, Oltra, actual vicepresidenta en funcions del Consell, ha assegurat que l’acord “està embastat” i el que queda per tancar són els “repunts fins”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia