ESPECIAL RUTA DE LA TAPA. El passat dijous, 6 de juny, arrancava la 9ª Ruta de la Tapa de Bétera. Aquesta cita ja s’ha convertit en ineludible per al municipi, durant els quatre dijous de cada mes de juny. Aquesta vesprada tindrà lloc la segona jornada d’aquesta ruta de la tapa.
Enguany participen 12 hostalers, 10 dels quals són associats a l’Associació de Comerciants de Bétera. Per a l’ocasió, com cada any, els restaurants han preparat diverses tapes amb les seues millors propostes. Alguns d’ells mostren les seues tapes estrela, que ja tenen a la carta, i altres aprofiten per a donar a conéixer alguna novetat i veure com funciona entre els paladars més exigents i introduir-lo entre els seus plats.

Els veïns i veïnes del municipi tenen l’oportunitat de poder disfrutar de les millors propostes gastronòmiques dels hostalers locals. Cada any, el nivell de les tapes s’incrementa i els comensals queden més que satisfets amb la sofisticació de la tapa.

Aquesta iniciativa es porta a terme amb la finalitat d’animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els comerços de sector de l’hostaleria locals els ofereixen.
L’horari de les jornades és de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment tornarà a preparar un mínim de 3 tapes i un mínim de 6 tapes diferents. El preu és de 3,50 euros cada tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra.

A més a més, com cada any, enguany també hi ha un sorteig de tres premis consistents en tres sopars cadascú per a dues persones, als establiments que hagen obtingut el primer, segon i terer premi d’aquesta edició al jurat popular.

També hi haurà un PREMI ESPECIAL ACB, a la millor tapa per a l’hosteleria associada.

Vos recordem les tapes preparades la setmana passada per cada hostaler associat:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia