L’Ajuntament de Bétera va celebrar ahir l’últim ple de la legislatura 2015-2019. Una sessió que va durar menys de dos minuts i que va servir per a aprovar les actes de les sessions anteriors.

Va ser l’últim ple de la legislatura i l’últim ple per a molts dels regidors que han format part de la corporació tant com govern i com a oposició.

S’acomiada de la primera línia de la política municipal el portaveu de Mas Camarena – CUBE, Salvador Beltrán. S’acomiada també el que fins ahir va ser regidor de Comerç, Augusto Sevilla, perquè la coalició Unides Podem no ha aconseguit traure els vots per a aconseguir de nou representació en l’hemicicle.

Acaben una etapa els 3 regidors del PSP-PSOE, Fernando Cantarino, Mª Teresa Bes i Cristina Ballesteros, doncs encara que els tres han format part de la llista socialista, no ho han estat en els primers llocs. Cap d’ells va voler intervindre en el ple per a acomiadar-se encara que sí que vam poder veure visiblement emocionada a la que ha sigut regidora d’Agricultura, Aigua i Obres Públiques, Cristina Ballesteros.

De la bancada popular ahir van dir adéu la majoria d’ells. Només Elia Verdevío i Manuel Pérez repetiran en la pròxima legislatura. Mª Rosario Sánchez deixa la política després de 24 anys al servei del PP, “pose fi a un cicle de 24 anys, ha sigut per a mi un plaer donar 24 anys al meu poble. A tots vos desitge molta sort: als que continueu que continueu lluitant per Bétera cadascun amb la seua ideologia i als que no, molta sort en el personal i professional. Ha sigut un plaer”.

Finuca Roig també va prendre la paraula per a acomiadar-se en el seu nom i en el del seu company Fran Martínez, “ha sigut plaer, sabeu que sóc com sóc com sóc, continuaré sent la mateixa i sabeu que em teniu per al que necessiteu. A Fran també”.

Per a Pedro Gallén també ha sigut l’últim ple. El regidor no adscrit s’acomiada de la primera línia encara que va assegurar a betera.com que continuarà assistint als plens assegut entre el públic per a seguir de prop la política municipal.

L’Alcaldessa de Bétera durant estos 4 anys, Cristina Alemany, també va voler acomiadar-se de tots els que han sigut companys de corporació, “ha sigut un plaer poder compartir estos quatre anys amb vosaltres, malgrat les diferències ideològiques, al final és un debat polític i cadascun defensa les seues posicions. La política cal separar-la de la vida personal i així ho hem fet. Us desitge molta sort a tots, independentment del que vinga el dilluns”, va concloure.

“En el polític ha sigut un període interessant i intens. Vull acomiadar-me d’Allo especialment perquè han sigut molts anys i sempre ha sigut un plaer treballar amb tu. M’acomiade també de Salvador, des de la diferència, ha sigut molt intens i he aprés moltes coses amb tu. I sobretot del meu amic Augusto i company, al qual no puc dir-li res més”, va concloure emocionat el portaveu de Compromís, Enric Álvarez.

La sessió va acabar amb una foto de grup entre riures i bon ambient de tots els regidors que res té a veure amb la tensió que s’està vivint en les discretes reunions que s’estan realitzant en les seus dels partits per a conformar la majoria que decidisca qui serà investit el pròxim alcalde o alcaldessa del municipi dissabte que ve a les 12.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia