El Partit Popular, Mas Camarena – Torre en Conill i Ciutadans han signat un acord que permetrà que Elia Verdevío assumisca l’alcaldia de Bétera durant els pròxims quatre anys. Un acord aconseguit última hora de la vesprada del dimecres que arriba després d’unes tirants negociacions en les quals els tres partits han hagut de cedir en algunes de les exigències inicials.

En l’acord aconseguit la candidata de la llista més votada dels tres partits, Elia Verdevío, es porta l’alcaldia; per part seua, la candidata de Ciutadans, Eva Martínez, assumirà la regidoria d’Urbanisme i el candidat de Mas Camarena – Torre en Conill, Carlos Abad, assumirà el control de la regidoria d’Urbanitzacions. La resta d’àrees encara no s’han concretat, encara que ja s’ha parlat de les preferències que té cada partit.

La candidata del PP, Elia Verdevío, confirma que l’acord s’ha signat després d’haver llimat asprors en algunes qüestions, “les negociacions han sigut complicades, som tres partits diferents però hem posat per davant els aspectes que tenim en comú els tres partits. Hem acordat sobretot punts relacionats amb la falta de serveis en la zona sud però també en el nucli urbà, coses que portàvem en el programa electoral i que són factibles de realitzar”.

“Hem aconseguit un bon acord, un pacte sòlid i estable que té com a objectiu unir i vertebrar al barri antic amb les urbanitzacions per a tindre un poble més fort”, ha declarat Eva Martínez a aquest periòdic.

La candidata de C’s ha confirmat que les negociacions han sigut complicades, “sobretot amb el partit Mas Camarena – Torre en Conill que demanava que les urbanitzacions tingueren una regidoria pròpia amb un pressupost propi, i això no podíem permetre-ho. Finalment, quan ells han cedit en esta qüestió i hem pogut acordar per objectius, és quan hem aconseguit pactar”, explica Martínez.

“Hi ha hagut fumata blanca. Ha costat però hem aconseguit aprofitar les coses que ens poden unir, més que les que ens poden separar. Creiem que és un bon acord tant per a les urbanitzacions com per al nucli urbà de Bétera. Hem parlat d’objectius i ara confiem en la bona voluntat del PP i C’s per a dur-los a terme. El PP ja va complir en la legislatura en la qual pactem amb ells i ara els donem un vot en blanc i esperem que complisquen”, ha declarat Carlos Abad, candidat de Mas Camarena – Torre en Conill.

Elia Verdevío serà previsiblement investida dissabte Alcaldessa de Bétera malgrat que el PP ha perdut en estes eleccions 2 regidors. La candidata popular nega tindre por al fet que els ciutadans rebutgen el pacte de govern i aclarix que els vots que ha perdut el PP s’han distribuït entre C’s i Vox, “amb Vox no hem negociat, no hi ha hagut cap contacte com tampoc n’hi ha hagut amb el PSOE”, puntualitza.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia