El sindicat CSIF, que presideix la junta de personal de l’Hospital Doctor Moliner, va organitzar dimecres passat un acte de protesta contra la decisió de la Direcció de “desnonar” a aquests professionals de la sala d’estar que disposaven. Aquest, va ser el primer dia que ja no van disposar d’aquestes instal·lacions i es van concentrar, amb cartells, per a denunciar “la discriminació” que pateixen i exigir solucions.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) va denunciar públicament el dia anterior a la concentració que la direcció del centre havia dictat una nota de règim intern en la qual instava al col·lectiu de zeladors a “retirar les seues pertinences” de la sala d’estar de la que disposaven. Els donava de termini fins al passat dimecres, ja que el dijous mateix han començat les obres per a habilitar-la com a despatx. En aquesta comunicació no oferia un lloc alternatiu que fera les funcions de sala de zeladors.

CSIF va dirigir un escrit a la Direcció en el qual lamentava “la imposició unilateral, en contra dels responsables de zeladors i sense negociar res amb sindicats ni junta de personal”. A més, va dur a terme una recollida de signatures en la qual va estampar el seu nom la pràctica totalitat d’aquest col·lectiu, compost per uns 40 professionals a l’hospital Doctor Moliner, situat en el municipi de Serra.
El sindicat va dur a terme, l’endemà, un acte de protesta en la sala d’espera principal de l’hospital amb cartells il·lustratius i a les 11.00 hores, aquests professionals van recordar la importància de la seua labor, lamentant que els càrrecs directius del centre “no pensen que els seus ordres repercuteixen en la salut física i psicològica dels zeladors” i van denunciar “discriminació”.
CSIF explica que aquesta sala d’estar, de la qual ja no disposa el col·lectiu de zeladors, permet “el descans i la desconnexió per a recuperar-se de la fatiga acumulada”. Així mateix, explica que també serveix de punt d’informació, de desenvolupament de protocols o d’organització de torns.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia