Aquest pròxim cap de setmana donarà el seu tret d’eixida el 2n Festival de Jazz de Bétera. Els jardins del Poliesportiu municipal serà l’espai encarregat d’acollir aquest esdeveniment musical, organitzat des de la Regidoria Municipal de Cultura. L’accés als concerts és gratuït. A més, les persones assistents rebran un díptic amb tota la informació.

Aquesta edició del Festival de Jazz comptarà amb quatre actuacions i un taller didàctic dividides entre 14, 15 i 16 de juny. Així, l’esdeveniment s’inaugurarà amb l’actuació de Sott Hamilton & Toni Solà hui divendres, 14 de juny, a les 23.00 hores. Aquesta serà una gran oportunitat per a disfrutar del jazz més essencial i autèntic en formació de quintet, que completen Gerard Nieto al piano, Ignasi González al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria.

Posteriorment, tindrà lloc un concert didàctic sobre la història del Jazz el dissabte,15 de juny, a les 18.00 hores. Amb aquest concert didàctic ens traslladarem fins al primer quart del segle XX per a endinsar-nos en el suggeridor Món de la música Jazz. Es tracta d’un concert didàctic, no sols per a xiquets. En ell, es buscarà els orígens del Jazz i es farà un recorregut per tots els estils. Serà una proposta adaptada a tots els públics, a càrrec de Sedajazz Band.

A les 23.00 hores, serà el torn per a Pra Você and Friends. Aquest és un grup format per un trio de veu, guitarra i bateria, ampliat en aquesta ocasió amb contrabaix, trompeta i percussió llatina per a fer-ho més complet i atractiu.

Finalment, el diumenge 16 de juny tindrà lloc un Taller d’Instruments musicals amb materials reciclats a les 12.00 hores i a la nit “Big band Casino Musical Godella” farà un homenatge a “Maynard Ferguson” a les 20.00 hores. El taller d’instruments també estarà a càrrec de Sedajaz, qui farà que els participants aprenguen a crear instruments musicals a través de materials reciclats, donant-li a la vegada utilitat a objectes que estaven destinats a quedar-se en deixalla. La creativitat també tindrà cabuda en aquest taller.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia