Aquest dijous, 13 de juny, va tindre lloc a Bétera la 2ª jornada de la 9ª edició de la Ruta de la Tapa. Aquest segon dijous va superar inclús les expectatives dels hostalers. Doncs, en alguns casos, es van esgotar les existències a causa de la gran participació de la població. Preguntant a tots els establiments hostalers participants, tots coincideixen en que de moment aquesta està sent una edició bastant bona.

Enguany participen 12 hostalers, 10 dels quals són associats a l’Associació de Comerciants de Bétera. Com cada any, els restaurants han preparat diverses tapes amb les seues millors propostes. Alguns d’ells mostren les seues tapes estrela, que ja tenen a la carta, i altres aprofiten per a donar a conéixer alguna novetat i veure com funciona entre els paladars més exigents i introduir-lo entre els seus plats.

Com a novetat de l’any passat, ha tornat el PREMI ESPECIAL ACB, a la millor tapa per a l’hosteleria associada. El jurat ja ha decidit quina tapa del jurat és la millor. En aquesta edició hi ha hagut un empat i s’ha volgut repartir aquest premi entre l’Àgora 23 amb la seua ‘Ensalada violeta” i Josynes amb el seu entrepà de rosbif con patrasmi.

Els veïns i veïnes del municipi tenen l’oportunitat de poder disfrutar de les millors propostes gastronòmiques dels hostalers locals. Cada any, el nivell de les tapes s’incrementa i els comensals queden més que satisfets amb la sofisticació de la tapa.

Aquesta iniciativa es porta a terme amb la finalitat d’animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els comerços de sector de l’hostaleria locals els ofereixen.
L’horari de les jornades és de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment tornarà a preparar un mínim de 3 tapes i un mínim de 6 tapes diferents els dos pròxims dijous de juny. El preu és de 3,50 euros cada tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra.

A més a més, com cada any, enguany també hi ha un sorteig de tres premis consistents en tres sopars cadascú per a dues persones, als establiments que hagen obtingut el primer, segon i tercer premi d’aquesta edició al jurat popular.

A continuació, oferim unes imatges de la segona jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia