El Ple de la Mancomunitat Camp de Túria es va reunir aquest dimecres per última vegada, aquesta legislatura, en una sessió extraordinària en la seu de l’ens supramunicipal.

L’acte va començar amb un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere. Des de l’any 2003, moment en el qual van començar a comptabilitzar-se els assassinats, la xifra aconsegueix els quatre dígits amb 1.000 crims.

 

Després del minut de silenci, els presents van aprovar per unanimitat l’acta de la sessió anterior. La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines en funcions, Lola Celda, va voler expressar la seua més sincera repulsa.

“Gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració. Durant aquesta legislatura hem aconseguit que tots els municipis participen. Hem posat en marxa nous projectes, afermat els ja existents i adaptat les instal·lacions”, va explicar Celda.

En aquest sentit, la presidenta de la Mancomunitat va voler agrair també “l’esforç i dedicació a tots els treballadors, que ens han brindat tot el suport que han pogut. Sense vosaltres no hauria sigut possible fer tot el que hem fet”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia